Wat voor machinerie wilt u verkopen?

Uw machinerie verkopen?

Heeft u onlangs een nieuwer exemplaar machinerie aangeschaft en staat de oude in een schuur of garage te verstoffen? Of heeft u een bedrijfsinboedel inclusief machinerie opgekocht, en weet u niet wat u hiermee moet doen? Of moet u om (financiële) redenen snel uw voertuig verkopen? Verkoop uw tractor, landbouwwerktuig, agrarisch voertuig, bouwmachinerie of -gereedschap, intern transport of heftruck, bulldozer of graafmachine, hoogwerker of hijskraan, metaal- of houtbewerkingsmachinerie aan Johns Inkoop. Ook met defect of een kapotte motor is voor ons geen probleem.

Verkopen zonder gedoe of poespas. Gemakkelijk en een vlotte afhandeling. Verkoop uw voertuig aan Johns Inkoop en ontdek hoe simpel en zorgeloos het kan zijn. Geen gedoe met tussenpersonen, opkopers of kijkers die niet op komen dagen. U vult de gegevens van uw machinerie en uw persoonsgegevens in, en u ontvang zo snel mogelijk een reactie van ons met een (eventueel) tegenbod.

Weet u bepaalde gegevens niet? Laat u deze vakken dan gewoon leeg.

Hoe werkt het?

voer-of vaartuiggegevens

Vul de gegevens van uw machinerie, voer- of vaartuig in

Het invullen van het vragenformulier is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dit is voor ons puur om een indruk van uw voer- of vaartuig te krijgen.

persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te kunnen nemen. De wijze van contact kunt u hier ook aangeven.

ontvang reactie

Ontvang een reactie

U ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie, met daarin, indien gewenst, een eerste bod op uw voer- of vaartuig.

bod aanvaarden

Bod aanvaarden

Indien u het bod aanvaart kopen wij direct uw voer- of vaartuig. transport van uw voertuig nemen wij voor onze rekening.

Waarom Johns inkoop?

  • Gratis RDW vrijwaring (Wij zijn RDW erkend) RDW erkend
  • Geen gedoe met potentiële kopers die niet op komen dagen

  • Direct uitbetaling, ook in contant geld

  • Wij zijn geen verkoopmakelaar, dus u hoeft niet te wachten tot er een koper is gevonden

  • Transport, overname ligplaats, vrijwaring kunnen wij u allemaal voor u regelen

  • Geen bemiddelings- / makelaarskosten

  • Zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod

  • Zo makkelijk is verkopen aan Johns Inkoop

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Uw landbouwwerktuig, agrarisch voertuig, bouwmachinerie of -gereedschap, intern transport , bulldozer of graafmachine, hoogwerker of hijskraan, metaal- of houtbewerkingsmachinerie verkopen?

Uw machinerie verkopen is vaak een moeizame en tijdrovende opgave. Kijkers die niet op komen dagen, proefritten, vaak meerdere dagen wachten tot het financiële gedeelte afgerond is. Dat zijn maar enkele van de redenen waarom het verkopen van uw machinerie lang kan duren. Maar dit kan ook anders! 

Johns Inkoop koopt machinerie in alle soorten en maten. Ook machinerie met (kleine) beschadigingen of achterstallig onderhoud is voor ons geen probleem. Wij werken niet met tussenpersonen en zijn wij geen verkoopmakelaar; u verkoopt rechtstreeks aan Johns Inkoop.

Ontdek hoe gemakkelijk verkopen aan Johns Inkoop is en vul op deze website de gegevens van uw machinerie en uw persoonsgegevens in. Wij sturen u z.s.m. een reactie. Als u ons bod accepteert hoeft u niet te wachten tot wij een koper hebben gevonden, maar handelen wij zo snel mogelijk alles met u af. Inclusief betaling, ook in contanten mogelijk. 

Meld uw tractor, landbouwwerktuig, agrarisch voertuig, bouwmachinerie of -gereedschap, intern transport of heftruck, bulldozer of graafmachine, hoogwerker of hijskraan, metaal- of houtbewerkingsmachinerie vrijblijvend en gratis aan via johnsinkoop.nl!

Dus als u uw tractor, landbouwwerktuig, agrarisch voertuig, bouwmachinerie of -gereedschap, intern transport of heftruck, bulldozer of graafmachine, hoogwerker of hijskraan, metaal- of houtbewerkingsmachinerie op een eerlijke, snelle en vertrouwde manier wilt verkopen dan is johnsinkoop.nl het juiste adres voor u. 

Zo gemakkelijk was uw machinerie verkopen nog nooit!