Verkoop uw boot snel en tegen de beste prijs

U wilt uw boot tegen de beste prijs verkopen? Of heeft u een boot geërfd en weet u niet wat u er mee moet doen? Of moet u er wegens (financiële) redenen afstand van doen? 

Dan bent u bij Johns Inkoop aan het juiste adres. Wij kopen tweedehands boten en bootjes, ook met een defect of achterstallig onderhoud is geen bezwaar. Vul het formulier hieronder in en u ontvangt van ons snel een reactie met een (eventueel) bod.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het inkopen van boten. Geen gedoe met botenmakelaars waarbij u maar moet wachten tot deze een koper voor uw boot vindt of kijkers die niet op komen dagen. U vult uw gegevens en die van uw boot in, wij doen u een bod, en als u ons bod accepteert komen wij zo snel mogelijk kijken. 

Overname van uw ligplaats samen met uw boot behoort ook tot de mogelijkheden.

Vul de gegevens van uw boot inFoto’s van uw boot (optioneel)


Overige kenmerken van uw boot (Optioneel) (klik hier om uit te klapppen) Wilt u een zo goed mogelijk bod ontvangen dan raden wij u aan om de overige kenmerken van uw boot ook in te vullen door op dit blok te klikken en de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in te geven. Dit is niet verplicht.
Welke opties heeft uw boot?

Vul uw persoonsgegevens in

* Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u in ieder geval alle velden met een * in te vullen.
** Indien u afbeeldingen toe wilt voegen zorg er dan voor dat deze niet groter zijn dan 800kb. Toegestane bestandstypen zijn: jpg, jpeg, gif, png.

Weet u nog een boot te koop? BELONING € 100,- !

Kent of u iemand, of weet u ergens een boot te koop? Tip ons dan en ontvang  € 100,- als de boot wordt verkocht aan Johns Inkoop.

Uw boot verkopen aan johnsinkoop.nl

Uw boot verkopen is vaak een tijdrovende en lastige klus. Potentiële kopers die niet op komen dagen, meerdere proefvaarten, vaak meerdere dagen wachten tot het financiële gedeelte afgerond is. Wat de reden ook is dat u uw boot wilt verkopen, het is altijd fijn als u weet dat het ook snel en veel gemakkelijker kan. Verkoop uw boot of vaartuig aan johnsinkoop.nl en ontdek hoe veel minder stressvol uw boot verkopen kan zijn. 

Johns Inkoop koopt boten in allerlei soorten en maten. Ook boten met beschadigingen, achterstallig onderhoud en boten inclusief ligplaats. Zoals we al eerder aangaven, werken wij niet met tussenpersonen en zijn wij geen botenmakelaar, dus als u ons bod accepteert hoeft u niet te wachten tot wij een koper voor uw boot gevonden hebben. U verkoopt rechtstreeks aan ons, en heeft er daarna geen omkijken meer naar!

Meld uw boot of vaartuig gratis en vrijblijvend aan via johnsinkoop.nl. Op basis van de gegevens die u invult ontvang u van ons z.s.m. een reactie. Als u met het bod akkoord gaat, en wij na een kleine bezichtiging geen overeen komen, dan kunnen we daarna zo snel mogelijk de rest afhandelen.          

Dus denkt u, ik wil mijn boot verkopen op een eerlijke, snelle en vertrouwde manier dan is johnsinkoop.nl het juiste adres voor u. Zo gemakkelijk was uw boot verkopen nog nooit!