Wat voor voertuig wilt u verkopen?

Uw voertuig verkopen?

Wilt u om bepaalde redenen snel uw voertuig verkopen? Of heeft u onlangs een nieuwer exemplaar aangeschaft en staat de oude in een schuur of garage te verstoffen? Verkoop uw auto, bus, vrachtwagen, motor, brommer, scooter, camper, caravan, oldtimer of aanhanger dan aan Johns Inkoop.

Verkopen zonder gedoe of poespas. Lekker makkelijk en een vlotte afhandeling. Verkoop uw voertuig aan Johns Inkoop en ontdek hoe makkelijk het kan zijn. Geen gedoe met tussenpersonen, kijkers die niet op komen dagen of meerdere proefritten die tot niets leiden. Vul simpelweg de gegevens van uw voertuig en uw eigen persoonsgegevens in en wij regelen zo veel mogelijk de rest voor u.

Hoe werkt het?

voer-of vaartuiggegevens

Vul de gegevens van uw machinerie, voer- of vaartuig in

Het invullen van het vragenformulier is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dit is voor ons puur om een indruk van uw voer- of vaartuig te krijgen.

persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te kunnen nemen. De wijze van contact kunt u hier ook aangeven.

ontvang reactie

Ontvang een reactie

U ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie, met daarin, indien gewenst, een eerste bod op uw voer- of vaartuig.

bod aanvaarden

Bod aanvaarden

Indien u het bod aanvaart kopen wij direct uw voer- of vaartuig. transport van uw voertuig nemen wij voor onze rekening.

Waarom Johns inkoop?

  • Gratis RDW vrijwaring (Wij zijn RDW erkend) RDW erkend
  • Geen gedoe met potentiële kopers die niet op komen dagen

  • Direct uitbetaling, ook in contant geld

  • Wij zijn geen verkoopmakelaar, dus u hoeft niet te wachten tot er een koper is gevonden

  • Transport, overname ligplaats, vrijwaring kunnen wij u allemaal voor u regelen

  • Geen bemiddelings- / makelaarskosten

  • Zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod

  • Zo makkelijk is verkopen aan Johns Inkoop

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Uw auto, bus, vrachtwagen, motor, brommer, scooter, camper, caravan of aanhanger verkopen aan johnsinkoop.nl

Uw auto, bus, vrachtwagen, motor, brommer, scooter, camper, caravan of aanhanger verkopen is vaak een moeizame en tijdrovende opgave. Kijkers die niet op komen dagen, proefritten, vaak meerdere dagen wachten tot het financiële gedeelte afgerond is. En wat de reden ook is dat u uw voertuig wilt verkopen, het is altijd fijn als u weet dat het ook snel en veel gemakkelijker kan. Verkoop uw auto, bus, vrachtwagen, motor, brommer, scooter, camper, caravan of aanhanger aan johnsinkoop.nl en ontdek hoe het, zonder zorgen, veel gemakkelijker kan. 

Johns Inkoop koopt voertuigen in alle soorten en maten. Ook met beschadigingen of achterstallig onderhoud is voor ons geen probleem. Wij werken niet met tussenpersonen en zijn wij geen bemiddelaar; u verkoopt rechtstreeks aan Johns Inkoop. Als u dus ons bod accepteert hoeft u niet te wachten tot wij een koper voor uw voertuig gevonden hebben.

Meld uw voertuig, zoals een auto, bus, vrachtwagen, motor, brommer, scooter, camper, caravan of aanhanger, gratis en vrijblijvend aan via johnsinkoop.nl. Op basis van de gegevens die u van u ontvangen sturen wij u zo snel mogelijk een reactie. Als u daarmee akkoord gaat regelen wij zo snel mogelijk de rest met u. Ook kunnen wij voor u transport, RDW overschrijving en koopovereenkomst in orde maken.  

Dus als u uw auto, bus, vrachtwagen, motor, brommer, scooter, camper, caravan of aanhanger wilt verkopen op een eerlijke, snelle en vertrouwde manier dan is johnsinkoop.nl het juiste adres voor u. 

Zo gemakkelijk was uw auto, bus, vrachtwagen, motor, brommer, scooter, camper, caravan of aanhanger verkopen nog nooit!